Videoproducties waar we trots op zijn.

Wij helpen organisaties met het creëren en produceren van krachtige videoproducties. We doen dit onder meer voor BinckBank, Lebara, Van Lanschot en Fresenius. Hieronder vind je een aantal gerealiseerde projecten.

lebara video

Lebara Commercials

Lebara is de kwalitatieve telefoon provider met abonnementen tegen lage kosten. Hun propositie Global Citizens vertaalden we naar een serie video’s welke via social media worden ingezet.

concreet video

Promotie video Concreet onderwijs producten

Ter promotie van digitaal les materiaal van Concreet Onderwijsproducten ontwikkelden we deze wervende video. Doel van de video is het enthousiasmeren van MBO docenten en leerlingen voor dit nieuwe lesmateriaal. In de video laten we zien hoe het werkt en laten we leerlingen en een docent aan het woord over hun ervaringen.

Van Lanschot uitlegvideo

Van Lanschot introduceerde onlangs een nieuwe inlog app. Wij maakte een video om deze app te promoten en klanten op weg te helpen met deze app.

lebara

FD video precisie Landbouw

Video is een ideaal middel om snel de achtergronden bij het nieuws uit leggen. Bij een serie over precisie landbouw in de online versie van het Financieele Dagblad werd telkens deze video geplaatst. Het verdienmodel van de traditioneel gedrukte pers verschuift steeds meer naar online. Video helpt enorm om je als titel online te profileren en meerwaarde te bieden voor de lezers.

lebara

Vitals promovideo Rebranding

De rebranding van Vitals voedingssupplementen werd geïntroduceerd met deze video die we voor hen maakten.

lebara

Fresubin promo video

Fresenius Kabi is een leidende, internationale medical care organisatie met het hoofdkantoor in Duitsland. De verpakkingen van hun merk Fresubin drinkvoeding kregen een nieuw design. Hoe kan je dat beter laten zien dan met een introductievideo?

uiulegvideo binci

Uitleg video Binck beleggings-website

Met een uitlegvideo bied je je klanten 24 uur per dag online service. Wanneer je op je site een video plaatst die je klant uitleg geeft hoe jouw portal werkt, zal het aantal vragen bij de servicedesk afnemen. Zo een video verdient zich vanzelf terug. Gebruikers zijn zeer tevreden met de uitleg die ze krijgen waardoor ze een positiever gevoel krijgen bij jouw merk. En het is natuurlijk handig dat je nog even kan terugkijken hoe het ook alweer zat.

retailisation video

Retailisation Portal video

Retailisation ontwikkelde een systeem wat kledingwinkels in staat stelt om altijd de optimale voorraad in de winkel te hebben. Voor de gebruikers van de portal ontwikkelden we een serie video’s waarin we uitleggen hoe de portal werkt en hoe je er handig gebruik van kan maken. Doel van de video’s is om de druk op de servicedesk van Retailisation te verlagen en daarmee kosten te besparen.

binck video

BinckBank recruitment video’s

Met een aantrekkende economie wordt de arbeidsmarkt steeds krapper. Het wordt daarom voor veel bedrijven steeds lastiger om goede medewerkers te vinden. Met een recruitment video maak je voor potentiele kandidaten snel duidelijk waarom het interessant is om voor jouw organisatie te werken. Voor de ‘Werken bij site’ van BinckBank maakten we een serie recruitment video’s die zich ieder richten op een bepaald functieprofiel en een bedrijfsbrede video die generiek ingezet kan worden.

lebara

Randstad Bewaking wervings video’s

Voor Randstad Bewaking maakten we een serie video’s waarin medewerkers uit eigen ervaring vertellen hoe het is om voor Randstad Bewaking te werken. De video’s worden geplaatst op hun ‘Werken bij’ site en op hun social media kanalen. Net als met promotievideo’s voor producten en bedrijven zie je dat ook de conversie op recruitment video’s veel hoger is dan geschreven tekst. Op die manier kan Randstad Bewaking snel hun vacatures invullen.

lebara

Neomax personeelswervings video’s

Met een personeelswerving-video maak je voor potentiële kandidaten snel duidelijk waarom het interessant is om voor jouw organisatie te werken. Voor neomax maakten we een serie video’s die zich ieder op een functieprofiel richten. Daarnaast maakten we een compilatievideo welke algemeen ingezet kan worden. Die zie je hier.

WPT promovideo Logistiek

WPT levert als trader al meer dan 25 jaar een belangrijke bijdrage aan de kringloop door ervoor te zorgen dat oud-papier -kunststof en overige grondstoffen duurzaam worden ingezet voor recycling. Er zijn nogal wat logistieke uitdagingen waarin WPT een actieve rol speelt om dat op te lossen. Deze propsitie vertaalden naar een heldere promotionele animatie video.

Marjo Janssen - Blits Motion

Flexibel, creatief, snel en meedenkend: Blits Motion heeft alle eigenschappen van een perfect bureau in huis. Van concept tot eindresultaat, in het hele traject zijn ze betrokken en gaan ze samen op zoek naar de perfecte oplossing. Samen met hen heb ik bij BinckBank en Lebara al vele video-projecten gedaan en hopelijk gaan er nog veel volgen!

Marjo Janssen, Communicatiemanager